2017-02-10 07:38:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Fordítson több időt kedvesére!

Napi horoszkóp február 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A szenvedély komoly szerepet fog kapni a életében. A legjobban a kedvese társaságában érzi majd magát. Este sem tud korán elaludni, szervezzen inkább valamilyen romantikus programot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ingerült, sértődékeny hangulatban van, ráadásul egy incidens beárnyékolhatja a napját. Ebből könnyen kilábalhat, ha társára, vagy a családtagjaira hallgat. Ne térjen ki egyetlen találkozás elől sem, mert lényeges híreket hall.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, eléggé eseménydús napra számíthat. A csillagok állása kedvez a karrierjének. A munkájával egyenletesen halad. Bízzon jobban az emberekben, valaki most a segítségére lehet. Ha együttműködik társaival, minden helyzetet a maga javára fordíthat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Féltékenység keríti hatalmába, pedig ez eddig nem volt jellemző önre. Az, hogy partnere furcsán viselkedik és titokzatos, még nem jelenti azt, hogy hűtlen is. Pénzügyi téren kellemes meglepetés éri.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A mai nap sokat követel öntől. Szerencsére a Mars az ön számára kedvező helyzetben áll, és hivatása területén nagy segítséget tud nyújtani. Ne féljen az új dolgoktól, tegyen a legjobb belátása szerint. Kényes helyzetbe kerülhet, ha nem tesz lakatot a szájára.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy megbeszéléssorán derül ki, milyen komoly eredményeket ért el a közelmúltban. Alkalma nyílik rá, hogy kifejtse a véleményét és a jövőbeni szándékát. Szerelmi kalandba, ha lehet, ma ne menjen bele, mert csalódás lehet a vége!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy fontos ügyben kell ma döntenie, amire egyedül ön mondhatja ki az utolsó szót. Ezt könnyű szerrel teszi, hiszen rendkívül határozott. Este kapcsolódjon ki, szórakozzon egy kicsit!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fordítson több időt kedvesére! A párja féltékeny egy kicsit, és talán nem is teljesen alaptalanul. Most önön van a sor, hogy biztosítsa a szerelméről!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Egy hír teljesen új megvilágítást ad a dolgoknak, személyeknek. Ha fontos tárgyalása van, legyen nagyon körültekintő, és a többiek megítélésében óvatos. A magánéleti félreértéseket elkerülheti, ha a teljes őszinteséget választja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mivel úgy érzi, nem kapja meg a kellő elismerést, kevés örömet talál ma a munkájában. Próbáljon felülemelkedni a kicsinyes pozícióharcokon. Hamarosan váratlan és újszerű feladatokat kaphat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az éberségének hála észreveszi, hogy valaki be akarja önt rántani egy vitába, amelyben homlokegyenest eltérnek a vélemények. Legyen tapintatos és óvatos, mert sok ellenséget szerezhet magának a nyílt állásfoglalással.

Halak: II. 19. - III. 20.
Tevékenysége hasznos és eredményes. Használjon fel minden új értesülést, amelyről úgy véli, segítségére lehet. Ma különösen fontos az eszmecsere és a jó humor.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: